Keurslager, een betrouwbaar merk

Het merk Keurslager is sinds 1946 uitgegroeid tot dé slagersformule van Nederland. De Keurslager staat garant voor het lekkerste vlees. En het beste advies. De pay off ‘Verstand van lekker vlees’ is de Keurslager op het lijf geschreven. 

Het lekkerste vlees

Het lekkerste vlees

Je gaat naar de Keurslager voor lekker vlees… en heerlijke vleeswaren, worst, salades, maaltijden en grillspecialiteiten. Maar natuurlijk ook voor de mooiste barbecue- en gourmetschotels! Kortom, alle producten waar vlees in verwerkt is.

Vakmanschap

Vakmanschap

Als je de Keurslager een vraag stelt, dan neemt hij alle tijd voor het antwoord. Of het nu gaat om de herkomst van het vlees of de ingrediënten van een salade, hij weet waarover hij praat. Dat getuigt van vakmanschap. 

Verzekerd van kwaliteit

Verzekerd van kwaliteit

Vakmanschap en kwaliteit gaan hand in hand. Met zijn uitgebreide productkennis kan de Keurslager veel zelf maken. Sterker nog, zijn hoge kwaliteitsstandaard maakt dat hij met minder geen genoegen neemt. Bij de Keurslager ben je dus verzekerd van kwaliteit.

Altijd in de buurt

Gelukkig is er altijd een Keurslager in de buurt. Van de Waddeneilanden tot Zuid-Limburg, in ons land zijn bijna 500 Keurslagers gevestigd. Dan is er ook nog de mogelijkheid van een bestelservice. Menig Keurslager bezorgt aan huis.

Keurslager worden, iets voor jou?

Keurslager worden, iets voor jou?

Keurslagers zijn bekende gezichten in het straatbeeld. Dat is het resultaat van vasthouden aan hoge kwaliteitseisen. Keurslager worden is dan ook niet vanzelfsprekend. 

De Vereniging van Keurslagers

De Vereniging van Keurslagers

Vooropgesteld, elke Keurslager verstaat zijn vak. Om bij te blijven – en kennis te delen – kan hij terugvallen op een professionele organisatie: de Keurslagervereniging.